Президентът Румен Радев има маниакална страст и желание за управление чрез

...
Президентът Румен Радев има маниакална страст и желание за управление чрез
Коментари Харесай

Политолог: Борисов и Радев вече не говорят един срещу друг, двамата са се концентрирали да ликвидират ПП

Президентът Румен Радев има маниакална пристрастеност и предпочитание за ръководство посредством служебни кабинети. Няма държавно управление, стратегия, идейна група, която да не бъде разбивана от вътрешната страна и инженерстване от страна на президентството. Това сподели в ефира на NOVA NEWS политологът Калоян Методиев.

" Президентът може да е краен евроатлантик, а в другия русофил. Той постоянно ще е противоположното, на това, което може да стои на пътя му към властта. Радев четеше от листчета и се оплете пред Зеленски, когато излезе от предварителния си сюжет, беше сплескан. Предполагам, че в този момент ще се опита да направи отново по-рязък ход и да се изкара евроатлантик. Цялата инфраструктура на служебния кабинет сега се е прицелила в локалната власт, с цел да се построи база за партия или да разклати страната ", разяснява той. 

По думите му сега патриотизмът е килнат, а има и сграбчване в предишното. " Епитетите в политиката няма да спрат. Борисов и Радев към този момент не приказват един против различен, двамата са се концентрирали да унищожават Политическа партия, само че те към този момент сами го направиха, влизайки в коалиция с ГЕРБ ", съобщи политологът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР